Team up with excellence!

De TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. We zetten alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. Help je hieraan mee?

Steun onderstaande projecten!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wij zijn Delft Hyperloop: een team van 40 gemotiveerde studenten die een jaar werken aan het transport van de toekomst. Als een TU Delft Dream Team werken we sinds 2016 elk jaar aan een prototype van de hyperloop, waarmee we concurreren tegen studententeams van over de hele wereld. Hiermee introduceren we nieuwe technologieën en nuttige kennis die de ontwikkeling van het hyperloop netwerk stimuleren. De hyperloop is een nieuwe vorm van transport waarbij een pod (vergelijkbaar met een treinwagon) zweeft door een vacuümbuis en wordt voortgestuwd door magneten. Hierdoor is er geen rol- en luchtweerstand en kan het een snelheid van wel 1000 km/h behalen. Dit zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te kiezen tussen snel en duurzaam reizen. Een van onze belangrijkste doelen dit jaar is het hyperloop concept onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Om het hyperloop netwerk werkelijkheid te maken, is acceptatie en begrip van het concept noodzakelijk. Een documentaire die de ontwikkeling van de hyperloop vastlegt, draagt hieraan bij. De documentaire zal laten zien hoe zowel de pod als ons team zich ontwikkelt in een jaar vol hoogte en dieptepunten. Aan het einde zullen we ons jaar afsluiten met de wedstrijd in Edinburgh, met als doel het behalen van de eerste prijs tijdens de European Hyperloop Week, en alles vast te leggen in onze documentaire voor de toekomstige Dream Teams. Doe mee met de duurzame mobiliteitsrevolutie en steun ons project - de toekomst komt sneller dan je denkt ;)
Bekijk alle

Anand

08-06-2023 | 12:36 Aan: Duurzaam energiesysteem voor Syrische vluchtelingenschool in Libanon! Great initiative, fulfilling SDGs!