Update!

28-12-2021 | 13:34

Beste donateurs,

 

We hopen dat jullie allemaal een hele fijne Kerst hebben gehad en willen jullie hierbij een update geven over ons project! We hebben afgelopen weken namelijk een aantal grote stappen gemaakt. Direct nadat de crowdfunding actie gesloten was hebben we de benodigde materialen gekocht voor het aanleggen van een extra hydroponics systeem. Hieraan hebben we wederom 5 groeibedden aangesloten, waardoor we nu 15 groeibedden hebben in plaats van 10.

Omdat de eerste 10 groeibedden al wat langer werken, hebben we deze vorige week ook voor het eerst kunnen oogsten. We hebben van het geld van de crowdfunding een dehydrator gekocht om de kruiden die we verbouwen in te drogen. We maken hier een kruidenmix van en zullen dit verkopen. Hiermee zal het kinderopvang centrum winst kunnen maken wat weer gebruikt kan worden om gezond eten en spullen voor de kinderen te kopen. 

De hydroponics systemen doen het erg goed en de planten groeien erg snel. We zullen komende weken veel kunnen oogsten. Daarnaast zullen we ons bezig houden met het realiseren van de kruidenmix en de vormgeving van dit product. We zullen jullie snel weer een update geven over onze voortgang. 

Voor nu wensen wij jullie nog hele fijne feestdagen, en jullie zullen snel weer wat van ons horen in het nieuwe jaar!

 

Bram, Filip, Nicolas & Eva