Entrepreneurship Africa!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 2.500 (117%)

"Providing education for Tanzanian, Rwandan and Ugandan students to enrich their entrepreneurial skills!"

 

Beste lezer,

Wij zijn Jasper, Robbin, Sarah, Maxime, Joost, Tom, Annette, Maarten en Evi, negen studenten van de TU Delft. Onderverdeeld in drie groepjes gaan wij verschillende vrijwilligers projecten doen in de landen Uganda, Tanzania en Rwanda. Deze projecten zijn tot stand gekomen vanuit de minor International Entrepreneurship & Development en hebben een overkoepelend doel; werkloosheid onder de jeugd verminderen door ondernemerschap te stimuleren.

In samenwerking met de lokale instanties, MUBS, Elabs Institute of Science and Technology en INES Ruhengeri ontwikkelen wij een lespakket, welke wij lokaal zullen implementeren. Dit alles zodat de studenten beter begeleid kunnen worden in het opstarten van hun eigen onderneming, waarmee we de jonge ondernemers willen enthousiasmeren hun talenten verder te ontplooien.

Hiervoor hebben we uw hulp nodig! Veel educatieve middelen die wij op de TU Delft gebruiken, zijn in de bovengenoemde landen minder vanzelfsprekend. Om het onderwijs lokaal te verbeteren, is het dan ook essentieel om toegang te hebben tot de juiste lesmaterialen van goede kwaliteit. Deze crowdfunding is opgezet om deze materialen te kunnen bekostigen, waarvoor een totaal bedrag van 2500 euro nodig is.

Het ingezamelde bedrag zal naar schatting op de volgende wijze verdeeld worden:
• 1000 euro aan de theoretische lesmaterialen, denk hierbij aan A0 formaat canvassen, plaknotities, werkboeken etc.
• 1500 euro aan de praktische lesmaterialen, zoals thermometers, 100 L vaten, verpakkingsmaterialen etc.

Wij gaan onze uiterste best doen om met behulp van onze Delftse kennis ons steentje bij te dragen in de verbetering van het onderwijs. En wij kijken er dan ook enorm naar uit om onze projecten, dankzij uw bijdrage, te gaan realiseren. Daarom willen we u ook graag bedanken door een t-shirt op te sturen na een donatie van 20 euro (afhankelijk van het adres). We bieden verschillende maten aan: u kan kiezen tussen S, M, L en XL. Laat de gewenste maat achter bij je adres, tussen haakjes!

Heeft u vragen of wilt u ons iets laten weten, neem dan gerust contact met ons op! 

Mail: epa@mawey.be

Telefoon: +31 6 3426 2402

Wij zullen het logo van uw organisatie op onze trui laten drukken. Deze trui zullen wij alle 9 dragen tijdens ons bezoek.  Regelmatig zullen wij foto’s hiervan zullen wij posten op de socials. Denk hierbij aan de gezamenlijke Instagram en persoonlijke LinkedIn pagina’s, waarbij we uw organisatie een speciale tag zullen geven om onze waardering te uiten.

€ 20 Doneren Aanrader Help ons project met door het kopen van een cool shirt! (Binnen Delft/Leiden) - Het T-shirt is op de voorkant bedrukt met de letters EPA (Entrepreneurial Program Abroad). Op de achterkant staat ons vette logo! Geef bij de adresbalk uw gewenste maat (S, M or L) tussen haakjes. 52 donateurs € 25 Doneren Help ons project met door het kopen van een cool shirt! (Buiten Delft/Leiden) - Het T-shirt is op de voorkant bedrukt met de letters EPA (Entrepreneurial Program Abroad). Op de achterkant staat ons vette logo! Geef bij de adresbalk uw gewenste maat (S, M or L) aan tussen haakjes. 23 donateurs € 50 Doneren Uw bedrijfslogo (klein) op onze persoonlijke hoodie!  - Uw bedrijfslogo in het klein op onze persoonlijke hoodie geprint. Deze hoodies zullen wij dragen tijdens het project en op sociale media (Instagram, Facebook en LinkedIn) zal uw bedrijf worden getagt in onze foto's! € 100 Doneren Uw bedrijfslogo (middel) op onze persoonlijke hoodie!  - Uw bedrijfslogo in middelmaat op onze persoonlijke hoodie geprint. Deze hoodies zullen wij dragen tijdens het project en op sociale media (Instagram, Facebook en LinkedIn) zal uw bedrijf worden getagt in onze foto's! 2 donateurs € 150 Doneren Uw bedrijfslogo (groot) op onze persoonlijke hoodie!  - Uw bedrijfslogo in het groot op onze persoonlijke hoodie geprint. Deze hoodies zullen wij dragen tijdens het project en op sociale media (Instagram, Facebook en LinkedIn) zal uw bedrijf worden getagt in onze foto's! 1 donateur € 200 Doneren Vereeuwig uw bedrijf/naam op een Delftsblauwe tegel op een school in Afrika! - Met deze optie kunt u uw naam/logo of tekst vereeuwigen in een van de scholen van Afrika op een typisch Delfts tegeltje!