Delft Hyperloop Documentaire

van totaal € 15.000 (34%)

Wij zijn Delft Hyperloop: een team van 40 gemotiveerde studenten die een jaar lang werken aan het transport van de toekomst. Dit jaar willen wij een documentaire maken waarin wij ons bewogen jaar vastleggen. Om dit te kunnen realiseren vragen wij om jullie hulp! 

De hyperloop is een nieuwe vorm van transport waarbij een pod (vergelijkbaar met een treinwagon) door een vacuümbuis zweeft en door magneten wordt voorgestuwd. Hierdoor is er geen rol en luchtweerstand en kan het een snelheid van wel 1000 km/h behalen. Dit zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te kiezen tussen snel en duurzaam reizen. Als dreamteam van de TU Delft werken wij elk jaar aan een prototype van de hyperloop, waarmee wij deelnemen aan een wedstrijd met studententeams van over de hele wereld. Zo stimuleren wij aan de hand van nieuwe technologiën en kennis de ontwikkeling van een hyperloop netwerk. 

Een van onze doelen dit jaar is het hyperloop concept onder de aandacht brengen bij een groter publiek. Om het hyperloop netwerk te kunnen realiseren is acceptatie en kennis van het concept noodzakelijk. Een documentaire waarin de ontwikkeling van de hyperloop techniek wordt vastgelegd draagt hier aan bij. In deze documentaire is te zien hoe zowel de pod als ons team ontwikkelt in een jaar vol hoogtepunten en tegenslagen. Aan het eind zullen we ons jaar afsluiten met de competitie in Edinburgh, waar we hopelijk met de winst naar huis gaan! 

Help ons deze documentaire te realiseren en draag hiermee bij aan de ontwikkeling van de hyperloop!

Nynke Hilverda - Public Relations Manager

nhilverda@delfthyperloop.nl

+316 39051446

Dit jaar willen wij zo veel mogelijk mensen over ons project vertellen, op deze manier zullen meer mensen het hyperloop concept begrijpen en het ook steunen. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat de hyperloop precies is en wat Delft Hyperloop precies doet willen wij ons jaar vastleggen. Wij werken samen met verschillende partijen die ons helpen dit te realiseren, en met hun hebben wij een budget opgesteld voor de documentaire. Bij een documentaire komen veel dingen kijken, alle filmdagen en materialen moeten worden bekostigd, maar ook het bewerken achteraf is niet goedkoop. Dit bij elkaar zal zo'n 15,000 euro zijn en hievoor hebben wij jullie hulp nodig!