Delft Hyperloop Documentaire

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 15.000 (94%)

Wij zijn Delft Hyperloop: een team van 40 gemotiveerde studenten die een jaar werken aan het transport van de toekomst. Als een TU Delft Dream Team werken we sinds 2016 elk jaar aan een prototype van de hyperloop, waarmee we concurreren tegen studententeams van over de hele wereld. Hiermee introduceren we nieuwe technologieën en nuttige kennis die de ontwikkeling van het hyperloop netwerk stimuleren.

De hyperloop is een nieuwe vorm van transport waarbij een pod (vergelijkbaar met een treinwagon) zweeft door een vacuümbuis en wordt voortgestuwd door magneten. Hierdoor is er geen rol- en luchtweerstand en kan het een snelheid van wel 1000 km/h behalen. Dit zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te kiezen tussen snel en duurzaam reizen.

Een van onze belangrijkste doelen dit jaar is het hyperloop concept onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Om het hyperloop netwerk werkelijkheid te maken, is acceptatie en begrip van het concept noodzakelijk. Een documentaire die de ontwikkeling van de hyperloop vastlegt, draagt hieraan bij. De documentaire zal laten zien hoe zowel de pod als ons team zich ontwikkelt in een jaar vol hoogte en dieptepunten. Aan het einde zullen we ons jaar afsluiten met de wedstrijd in Edinburgh, met als doel het behalen van de eerste prijs tijdens de European Hyperloop Week, en alles vast te leggen in onze documentaire voor de toekomstige Dream Teams.

Doe mee met de duurzame mobiliteitsrevolutie en steun ons project - de toekomst komt sneller dan je denkt ;)

Nynke Hilverda - Public Relations Manager

nhilverda@delfthyperloop.nl

+316 39051446

Dit jaar willen wij zo veel mogelijk mensen over ons project vertellen, op deze manier zullen meer mensen het hyperloop concept begrijpen en het ook steunen. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat de hyperloop precies is en wat Delft Hyperloop precies doet willen wij ons jaar vastleggen. Wij werken samen met verschillende partijen die ons helpen dit te realiseren, en met hun hebben wij een budget opgesteld voor de documentaire. Bij een documentaire komen veel dingen kijken, alle filmdagen en materialen moeten worden bekostigd, maar ook het bewerken achteraf is niet goedkoop. Dit bij elkaar zal zo'n 15,000 euro zijn en hievoor hebben wij jullie hulp nodig!