Kom naar ons launch event op 8 mei.

02-05-2019 | 08:57

Help ons, de studenten van Energy for Refugees van de TU Delft, om het vluchtelingenkamp Olive Grove op Lesvos (Griekenland) aankomende juli, in samenwerking met de NGO Eurorelief, van een duurzaam energiesysteem te voorzien!  

Om het project financieel mogelijk te maken hebben wij een crowdfunding campagne opgezet. Jouw donatie zullen wij gebruiken om zonnepanelen aan te schaffen en te installeren om zo het leven van honderden bewoners van het vluchtelingenkamp Olive Grove te verbeteren. De energie, die wordt opgewekt door de zonnepanelen, verbetert het leven voor de bewoners van het Olive Grove Camp. Zo wordt het veiliger en leefbaarder omdat het kamp 's nacht verlicht is, er telefoons opgeladen kunnen worden om contact te onderhouden met thuis en water verwarmd wordt om te wassen of te douchen. Een kleine donatie van €10 kan al helpen om ons project mogelijk te maken. 

Help de  bewoners van Olive Grove kamp en deel onze campagne. 

Tevens zullen wij 8 mei 19:00 een crowdfunding launch evenement organiseren in Freetown (X - TU Delft) om de opening van de crowdfunding te vieren en om jullie over ons project te vertellen; graag zien we je hier om meer te horen over ons project, we maken graag kennis met je!  

Hartelijk bedankt voor uw support!