Update bouw van het lab, reef tanks & t-shirts!

28-12-2021 | 09:07

 

Beste donateur,

Het is alweer een tijdje geleden sinds onze laatste update over het Koraalrif Lab van Indonesia Biru Foundation, Reef Support en de TU Delft. We zullen u eerst even een korte update geven over de T-shirts, maar vertellen jullie daarna ook over de voortgang van het project zelf!

Alle beloningen voor donaties, met uitzondering van de t-shirts, zijn ondertussen verzonden en we hebben leuke reacties ontvangen! Als u vragen of opmerkingen heeft over uw beloning, stuur ons dan gerust een mailtje (email adres staat bij de contactgegevens). Helaas zijn de t-shirts onverwachte vertraging opgelopen. Het goede nieuws is dat ze ondertussen wel bedrukt zijn en geleverd zijn aan ons contactpersoon. Die gaat ons helpen met inpakken en dan zullen wij ze versturen. Zodra dit is gebeurd, zullen wij jullie een nieuwe update geven.

Op dit moment is de bouw van ons lab bijna klaar! Het enige dat nog gedaan hoeft worden is het laatste stuk van het dak en de laatste laag bescherming voor het hout. Hierna zal de eerste Reef tank en ander materiaal in het lab gezet worden. Wij zullen dan de officiële opening houden van het lab. We hopen dit te doen op 6 januari!

Daarnaast is de eerste Reef tank ook bijna klaar. Deze zal in het lab geplaatst worden als de bouw klaar is. We zullen deze dan zorgvulding testen en als alles werkt naar verwachting, zullen wij de andere tanks ook gaan plaatsen! En daarna? Wekelijks aan de slag om koraal te herstellen en de oceanen gezonder te maken!

Wil je ook de toekomst van dit project steunen? Wordt dan Patron op de Indonesia Biru Foundation Patreon: https://www.patreon.com/ibf

Volg ons project in de toekomst:

YouTube

IBF Website

IBF Instagram

Wordt deel van de wereldwijde restauratie van het koraalrif:

Reef Support Website

Reef Support Instagram