We zijn een grote stap dichterbij!

21-05-2021 | 10:13

 

Het is gelukt! – Vooral door U!

De steun en vrijgevigheid die we hebben ontvangen tot nu toe liggen ver boven al onze verwachtingen die we hadden bij de start van de campagne. Door uw hulp hebben we de 12,000 euro opgehaald die we nodig hebben voor de lanceringsverzekering! Zulke barrières komen vaak voor bij studenten teams en het belemmert ontwikkelingen dan ook vaak maanden of zelfs jaren lang, omdat het een puur financiëel obstakel is en niet op te lossen met calculus, engineering of talent.

Dankzij uw steun kunnen we ons nu volledig focussen op de lanceer campagne in Oktober, en zijn we een grote stap dichterbij ons uiteindelijke doel.

Hartelijk bedankt naar iedereen die heeft gedoneerd, voor uw hulp, steun en vertrouwen. Samen komen we verder dan ooit!

Waarom is de campagne nog steeds open?

Elke deelnemer van de lanceer campagne zal kosten moeten maken qua reis, verblijf en logistiek gedurende de 4 weken lange campagne in Spanje.

Het geld wat vanaf nu nog wordt opgehaald zal daarom direct gebruikt worden om de financiële lasten van de deelnemers te verlichten:

Voor elke 850 euro kan een deelnemer volledig gesponsord worden voor de hele lanceer campagne. Het geld zal echter worden verdeeld en daarmee zullen de kosten voor elke deelnemer van het team lager worden!

Iedereen onwijs bedankt voor al uw steun en bijdragen!