Studenten Noodfonds TU Delft

from €7,500 (15%)

Door oorlogen, politieke ongeregeldheden in het thuisland, ziekte, familieomstandigheden en soms gewoon door heel veel pech lopen sommige studenten opeens tegen onvoorziene financiële uitdagingen aan. Wil jij iets voor hen betekenen? Doneer dan aan het Studenten Noodfonds dat speciaal voor studenten in acute nood in het leven is geroepen. 

Studenten die deel uitmaken van onze academische gemeenschap mogen niet de dupe worden van omstandigheden waardoor zij niet meer ongehinderd kunnen studeren. Omdat niet iedereen een beroep kan doen op Nederlandse voorzieningen en/of steun van ouders vragen wij u om hulp. TU Delft is solidair met deze groep studenten en helpt ze waar mogelijk, maar uw hulp hebben wij ook hard nodig om financieel te kunnen ondersteunen met een bescheiden bijdrage. 

Ondersteuning uit het Noodfonds staat open voor alle studenten die buiten hun schuld in financiële nood komen en waarbij het afstuderen mogelijk in gevaar komt. Het betreft TU Delft studenten in beginsel uitzicht hebben op afstuderen met een BSc of MSc diploma aan TU Delft.

Elke donatie is welkom, alvast hartelijk dank!

View all
28-11-2023 | 17:36