Bedankt voor jouw donatie!

17-06-2019 | 17:04

Beste donateur,

Onze crowdfundingsactie is afgelopen, bedankt voor jouw donatie! Je krijgt jouw beloning zo snel mogelijk van ons opgestuurd. Ondanks dat we ons streefbedrag niet hebben gehaald, en we de schroef niet in zijn geheel met de donaties kunnen financieren, is onze actie toch geslaagd! 

Jouw donatie zal worden gebruikt om een gedeelte van de schroef te financieren. Gelukkig hebben we via andere manieren kunnen zorgen dat de resterende kosten voor de schroef ook kunnen worden gedekt.  

Onze onderzeeër is momenteel klaar voor de wedstrijd en zal deze week vervoert worden naar Washington. Nog een kleine twee weken en dan zal hij racen tegen andere onderzeeërs tijdens de International Submarine Races. Het WASUB team heeft een jaar lang uitgekeken naar dit moment en wij hopen dat je hier net zo enthousiast van wordt als wij. Onze kans om het wereldrecord te verbreken ligt bijna binnen handbereik.

Om je op te hoogte te houden van alle gebeurtenissen tijdens de race zal ons PR-team iedere dag alle belangrijke momenten vastleggen in een vlog. Deze vlog is te volgen op onze Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram en Twitter. In de vlogs zullen alle aspecten van de race aan bod komen. Van het duikteam tot aan de ingenieurs, niks zal worden overgeslagen.

Nogmaals bedankt voor je donatie en vergeet niet om iedere dag onze vlogs te bekijken!

Met vriendelijke groet,

WASUB IX