Wereldrecordpoging Pipetteren - Nanobiology

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (67%)

Wij zijn Bastiaan, Elise, Jesse, Mijke en Tom: 5 Nanobiology studenten aan de TU Delft en de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al 9 jaar lang worden er vanuit onze studievereniging, S.V.N.B. Hooke, allerlei activiteiten voor Nanobiology studenten georganiseerd, zowel sociaal als carrièregericht. Als bestuur en oud bestuur van de studievereniging hebben wij hier met z’n vijven onszelf erg aan toegewijd en zijn we altijd hard op zoek naar mogelijkheden om onze vereniging nog meer te verbeteren.

Één van de grootste verbeterpunten waar wij als vereniging vaak tegenaan lopen is de naamsbekendheid van de studie en onze vereniging. Wij hebben als geen ander gemerkt dat veel bedrijven eigenlijk geen idee hebben wat Nanobiology inhoudt en daarom snel onderschatten hoeveel Nanobiology studenten bij kunnen dragen aan hun bedrijf. Met maar 9 jaar op de teller is dit ook zo gek nog niet. Het is echter enorm belangrijk om hier verandering in te brengen, want deze onbekendheid leidt tot dat bedrijven vaak niet met onze studievereniging samen willen werken. Dit zorgt ervoor dat Nanobiology studenten zich minder goed op hun toekomstige carrière stappen kunnen oriënteren en dit is natuurlijk erg ongewenst!

Wat Nanobiology nodig heeft is een groot evenement dat de studie zowel nationaal als internationaal op de kaart zet! Daarom organiseren wij op zaterdag 3 juni een wereldrecordpoging waar we met minimaal 250 man tegelijkertijd gaan pipetteren. Op dit event zal er ook gesproken worden door professoren over Nanobiologisch onderzoek en het vakgebied. Hierdoor schetsen we een correct en duidelijk beeld van de studie. Wij willen rondom dit evenement er alles aan doen om iedereen kennis te laten maken met onze mooie studie en hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Met deze fundraising verzamelen wij het geld dat gebruikt zal worden om het wereldrecord een officieel Guinness wereldrecord te maken. Ook zullen we het geld gebruiken voor een professionele aftermovie. Deze aftermovie zal onze promotie naar een hoger level tillen om zo Nanobiology nog meer naar buiten te brengen. Ook willen we met deze fundraising shirts voor de deelnemers financieren. Zo heeft iedere deelnemer een mooi aandenken aan het evenement.

Als er geld over is na het evenement zal dit gedoneerd worden aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Het vakgebied Nanobiology is je dankbaar!

Voor vragen of verdere informatie zijn wij bereikbaar via:

Email: worldrecord-hooke@tudelft.nl

Telefoon: 015 278 1639

 

Voor verdere informatie over S.V.N.B. Hooke of Nanobiology kunt u ook altijd onze website bezoeken:

Website S.V.N.B. Hooke: svnbhooke.nl

Website Nanobiology: www.tudelft.nl/onderwijs/opleidingen/bachelors/nb/bsc-nanobiology

 

 

 

€ 50 Doneren Ontvang een verenigingssweater - Ontvang een verenigingstrui van S.V.N.B. Hooke. Je zult ook de vorige beloning ontvangen. 10 donateurs € 75 Doneren Gratis abonnement op het verenigingsblad - Ontvang een jaarabonnement voor de mRNA, ons verenigingsblad. Dit bestaat uit 3 edities vol met leuke en wetenschappelijke artikelen. Je zult ook de vorige beloningen ontvangen. Niet meer beschikbaar € 100 Doneren Ontmoet de commissie - Als een bedankje voor deze gulle donatie wordt je uitgenodigd om de commissie te ontmoeten. We zullen je rondleiden door het gebouw en de vereniging en laten zien waar we momenteel mee bezig zijn. We zullen de dag afsluiten met een groepsfoto. Je zult ook de vorige beloningen ontvangen. € 350 Doneren Pipetteerplek aan de donatietafel (voor bedrijven) - Tijdens het evenement ontvangt uw bedrijf een speciaal plekje aan de voorste tafel, samen met alle andere grote donateurs. Je zult ook de vorige beloning ontvangen. € 700 Doneren Erkenning als hoofdsponsor (voor bedrijven) - Uw bedrijf wordt erkend als hoofdsponsor van het evenement. Op onze sociale media en website wordt een bericht geplaatst over uw sponsoring. Ook krijgt u een stand op de bedrijvenbeurs op ons evenement. Je ontvangt ook de vorige beloningen. € 400 Doneren Spreektijd in de aftermovie (losstaand, voor bedrijven) - Uw bedrijf ontvangt 20 seconde spreektijd in de aftermovie van het evenement. Deze video zal op al onze social media platforms geplaatst worden. Niet meer beschikbaar