Onderwijs over klimaatverandering in Quito

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.350 (41%)

Wij zijn Roger, Lars, en Django. Via de TU Delft Minor International Entrepreneurship & Development gaan wij samen met studenten van Universidad de Las Americas (UDLA) een spel ontwikkelen (bord en online) voor kinderen tussen de 13-14 jaar in Quito (Ecuador) om klimaatverandering onder de aandacht te brengen. Dit gaan we doen met input van de kinderen zelf, waardoor we weten wat de kinderen interessant vinden en hoe zij het beste leren. 

Door Covid-19 hebben de kinderen een leerachterstand opgelopen. Het was niet mogelijk om online onderwijs te geven, omdat er geen geschikte platformen voor waren. Ook was er nooit stabiele internetverbinding of überhaupt geen manier om online te komen. 

Ons doel is om meer interesse te wekken bij kinderen in de tweede en derde klas van de middelbare school. Door game-gebaseerd te leren over klimaatverandering willen we de kinderen al op jonge leeftijd integreren en er belangstelling voor creëren. 

Ons project zal bestaan uit 3 fases: Fase 1 is in Nederland, hier zullen we onderzoek doen naar referentie spellen en een vragenlijst opstellen voor de kinderen, zodat we weten waar hun interesses liggen en wat ze al weten van klimaatverandering. Fase 2 begint zodra we aankomen in Quito. We gaan dan naar een openbare school om de kinderen te ontmoeten en meer te weten te komen over hun. Daarna gaan we samen met de studenten van UDLA onze eerste ideeën uitwerken en prototypes maken, die we vervolgens weer gaan testen op de scholen. De laatste fase bestaat uit het toepassen van de feedback die we hebben gekregen op de prototypes. Dit zullen we gebruiken om een definitief ontwerp te produceren, met daarbij een demo van het online spel.

Waarom hebben wij uw hulp nodig?

Om onze ideeën die we gecreëerd hebben in samenwerking met studenten en de kinderen in Quito te realiseren, hebben we jullie hulp nodig! Het produceren van de prototypes en het ontwikkelen van het online spel kunnen we namelijk niet zonder jullie donaties. Dit is waar wij jullie hulp nodig hebben. Samen met jullie donaties kunnen wij de jeugd bewust maken van de klimaatverandering. 

Ons project begint al op de 16de van November, wij hebben daarom uw hulp NU nodig. Hoe sneller er gedoneerd wordt, hoe eerder wij aan ons project kunnen beginnen.

Help ons om kinderen in Ecuador klimaat bewust te worden door game-gebaseerd leren en doneer!

Hieronder zie je de verschillende stages van de crowdfunding onder het tablad crowdfunding plan is het nog meer uitgelegd.

Mocht u vragen hebben over ons project, kunt u contact met ons opnemen via D.J.Jagt@student.tudelft.nl

Hieronder kunt u ons crowdfunding plan verder uitgewerkt zien.
Afhankelijk van de opgehaalde funding kunnen verschillende resultaten worden bereikt.