Team up with excellence!

De TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. We zetten alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. Help je hieraan mee?

Steun onderstaande projecten!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wij zijn David, Marie, Carlijn, Mark en Michelle en volgen een master aan de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en hebben allemaal een passie voor sociaal ondernemerschap. Komende vijf maanden zetten wij ons in voor het sociale project KeniaVision met als doel om de hoge werkloosheid onder jonge Kenianen te reduceren! Bekijk onze video om ons team te ontmoeten!  Jaarlijks studeren er zo’n 900.000 Kenianen af terwijl er maar 100.000 banen jaarlijks beschikbaar zijn. Dit betekent dat er een enorm groot gat is tussen de werkgelegenheid en het aantal jongeren in Kenia dat naar werk zoekt. Onze partner, Proportion is actief bezig dit gat te verkleinen door het creëren van een ondernemende mindset onder de lokale jongeren. Afgelopen jaar hebben acht Keniaanse jongeren de kans gekregen om Vision Agents te worden door de trainingen van Proportion. Deze acht Vision Agents zijn nu opgeleid om oogtesten uit te voeren en gepersonaliseerde brillen te maken voor Kenianen waarbij ze gebruik maken van een speciale toolkit, ontworpen door TwoBillionEyes. Ons doel is om een ​​duurzaam bedrijfsmodel te creëren voor zowel de huidige Vision Agents als alle Vision Agents die in de toekomst worden opgeleid. Wij gaan hiervoor onder andere tien weken naar Kenia om de lokale stakeholders te spreken zodat we dit businessplan kunnen ontwikkelen met als doel het bouwen van een bloeiend bedrijf. Met deze basis kunnen de Vision Agents zich ontwikkelen tot succesvolle ondernemers en behoort werkloosheid tot het verleden!  We hebben jouw hulp hard nodig! Met jouw bijdrage maak je het mogelijk voor de Vision Agents om succesvolle ondernemers te worden en steun jij daarmee de strijd tegen werkloosheid in Kenia.  Geef Keniaanse jongeren een toekomst met werk door te doneren en te delen!
Bekijk alle

Bedankt voor jullie steun!

02-08-2019 | 14:11   Bedankt voor de steun die jullie tot nu toe hebben geleverd! Inmiddels zitten we al op de helft van onze crowdfundingsactie. Hierdoor hebben wij succesvol kunnen testen op de kombaan van de RDW met de VeloX 9 en snelheden gehaald van boven de 60 km/h! In de laatste weken zijn we onze fiets aan het ‘finetunen’, om de VeloX wereldrecord klaar te maken. Voordat de fiets en de atleten naar Amerika vertrekken, gaan we nog een keer naar de RDW om hoge snelheden te halen. Snelheden die onze atleten nog beter voorbereiden op de echte wedstrijd in Amerika. Omdat de fiets anders reageert op hogere snelheden, hebben zij dit stukje extra ervaring zeker nodig! Dus help ons door middel van een donatie met de laatste loodjes naar het wereldrecord toe!
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

21-08-2019 | 17:19 Aan: Human Power Team Ik had niet verwacht dat dit kon, maar jullie bewijzen het tegendeel!