Team up with excellence!

De TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. We zetten alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. Help je hieraan mee?

Steun onderstaande projecten!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
---Update--- Beste donateurs en bezoekers, Het is gelukkig gelukt om meer dan ons doel van 30.000 euro te halen, daarvoor zijn wij jullie ontzettend dankbaar! Dit bedrag zal in eerste instantie gebruikt worden om de lancering van de cubesat te bekostigen. De mogelijkheid om te doneren zal echter open blijven voor verdere donaties. Al het geld wat verder nog opgehaald wordt zal gebruikt worden om de onderwijs modules te verbeteren door bijvoorbeeld materiaal of softwarepakketten aan te schaffen die het onderwijs team zal gebruiken voor verdere ontwikkeling en onvoorziene noodzakelijke uitgaven. Nogmaals willen we iedereen bedanken voor hun bijdrage aan dit project. Samen zullen we onderwijs naar een hoger niveau tillen! ---------------------------------------------------------------- De Da Vinci Satelliet, een lustrum project van de VSV ‘Leonardo da Vinci’, de studievereniging van luchtvaart- & ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, is bijna afgerond. Deze crowdfunding is de laatste stap naar het dichten van het financiële gat voor de lancering! Met uw donatie kan dit doel bereikt worden.  De Da Vinci Satelliet is voor en door studenten gemaakt: het omvat een interactieve onderwijsmodule die is bedoeld om leerlingen van basis- en middelbare scholen te inspireren door ze in direct contact met de satelliet te brengen. Hiermee willen we kinderen en tieners enthousiasmeren voor luchtvaart- & ruimtevaarttechniek en andere bètavakken. Steun ons het onderwijs naar een hoger niveau te tillen!  Dit project is niet voor commerciële doeleinden; al het geld dat is en zal worden opgehaald gaat naar het Da Vinci Satellite project. Studenten van de TU Delft hebben lang op vrijwillige basis gewerkt aan de satelliet die we begin volgend jaar willen lanceren. Met een donatie maakt u de lancering van onze satelliet werkelijkheid!  Voor meer informatie over ons project, de onderwijsmodules en de specificaties van de satelliet kunt u de rest van de pagina’s lezen!      
Bekijk alle

Example ventilators shipped to local projects

13-05-2020 | 12:21 Example ventilators have been shipped to Guatemala and Ukraine, where they will be used as base model. In Guatemala, this project can double the national stock of ventilators! The goal is to produce the ventilators by the local production company Talleres Hernandez and provide them to the Rooseveld Hospital in Guatemala City. This local project in Quatemala launched their own website: http://www.respira-guatemala.com/. In the meantime, information is shared with local organisations in various countries as the US, Costa Rica, India, Niger, Mexico and Honduras. More information about the collaboration with Quatemala can be found in the following article, written by TU Delta: https://www.delta.tudelft.nl/article/tu-delft-ventilator-shipped-guatemala 
Lees meer
Bekijk alle

TU Delft

19-09-2021 | 18:33 Aan: Testproject