Team up with excellence!

De TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. We zetten alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. Help je hieraan mee?

Steun onderstaande projecten!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
"Providing education for Tanzanian, Rwandan and Ugandan students to enrich their entrepreneurial skills!"   Beste lezer, Wij zijn Jasper, Robbin, Sarah, Maxime, Joost, Tom, Annette, Maarten en Evi, negen studenten van de TU Delft. Onderverdeeld in drie groepjes gaan wij verschillende vrijwilligers projecten doen in de landen Uganda, Tanzania en Rwanda. Deze projecten zijn tot stand gekomen vanuit de minor International Entrepreneurship & Development en hebben een overkoepelend doel; werkloosheid onder de jeugd verminderen door ondernemerschap te stimuleren. In samenwerking met de lokale instanties, MUBS, Elabs Institute of Science and Technology en INES Ruhengeri ontwikkelen wij een lespakket, welke wij lokaal zullen implementeren. Dit alles zodat de studenten beter begeleid kunnen worden in het opstarten van hun eigen onderneming, waarmee we de jonge ondernemers willen enthousiasmeren hun talenten verder te ontplooien. Hiervoor hebben we uw hulp nodig! Veel educatieve middelen die wij op de TU Delft gebruiken, zijn in de bovengenoemde landen minder vanzelfsprekend. Om het onderwijs lokaal te verbeteren, is het dan ook essentieel om toegang te hebben tot de juiste lesmaterialen van goede kwaliteit. Deze crowdfunding is opgezet om deze materialen te kunnen bekostigen, waarvoor een totaal bedrag van 2500 euro nodig is. Het ingezamelde bedrag zal naar schatting op de volgende wijze verdeeld worden:• 1000 euro aan de theoretische lesmaterialen, denk hierbij aan A0 formaat canvassen, plaknotities, werkboeken etc.• 1500 euro aan de praktische lesmaterialen, zoals thermometers, 100 L vaten, verpakkingsmaterialen etc. Wij gaan onze uiterste best doen om met behulp van onze Delftse kennis ons steentje bij te dragen in de verbetering van het onderwijs. En wij kijken er dan ook enorm naar uit om onze projecten, dankzij uw bijdrage, te gaan realiseren. Daarom willen we u ook graag bedanken door een t-shirt op te sturen na een donatie van 20 euro (afhankelijk van het adres). We bieden verschillende maten aan: u kan kiezen tussen S, M, L en XL. Laat de gewenste maat achter bij je adres, tussen haakjes!
Bekijk alle

Example ventilators shipped to local projects

13-05-2020 | 12:21 Example ventilators have been shipped to Guatemala and Ukraine, where they will be used as base model. In Guatemala, this project can double the national stock of ventilators! The goal is to produce the ventilators by the local production company Talleres Hernandez and provide them to the Rooseveld Hospital in Guatemala City. This local project in Quatemala launched their own website: http://www.respira-guatemala.com/. In the meantime, information is shared with local organisations in various countries as the US, Costa Rica, India, Niger, Mexico and Honduras. More information about the collaboration with Quatemala can be found in the following article, written by TU Delta: https://www.delta.tudelft.nl/article/tu-delft-ventilator-shipped-guatemala 
Lees meer
Bekijk alle

Dierenartsenpraktijk Hillegersberg

23-10-2021 | 21:21 Aan: SEP waterpomp Succes met dit project. Dapper. Dit vraagt om een goede invulling en een vervolg. Het opschalen van de productiecapaciteit ter plaatse met een betrouwbare afname partij zou een suggestie zijn.